Over ons

Missie

Bij Plata Onderwijs zijn we allemaal in het onderwijs begonnen. Waar ooit het zaadje ontstond voor de klas, groeiden we langzaam, en ieder op onze eigen manier, naar onze rol van trainers en coaches binnen schoolteams en schoolorganisaties. Ons kenmerkt een diep verlangen om met elkaar een rol te spelen bij het leerproces van professionals in het onderwijs, met als uiteindelijk resultaat het optimaal creëren van kansen om leerlingen tot leren te laten komen.

Meer over Missie »

Onze trainers en begeleiders

Vanuit de passie voor het onderwijs en ieders individuele specialisatie zijn onze trainers erop gericht om mensen in contact te brengen met hun talenten en mogelijkheden en om te helpen bij de doorontwikkeling binnen de schoolorganisatie naar een professionele werkcultuur. Voor elke opdracht en samenwerking geldt dat we, steeds in goed overleg, de inzet van onze specialisten afstemmen op het leiderschaps- of teamontwikkelingstraject dat u voor ogen heeft.

Meer over Onze trainers en begeleiders »

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers in het onderwijs zien dat we gedreven, met kunde en plezier ons vak uitoefenen, vanuit onze missie om te helpen de ambities van de schoolorganisatie waar te maken. Regelmatig vragen we hen om een evaluatie van onze werkzaamheden of een korte schets van wat onze ontwikkelingstrajecten of begeleidingen hebben opgeleverd.

Meer over Klantervaringen »