HORIZON PROGRAMMA

Een trainingstraject of ontwikkelings programma speciaal voor leiders binnen de eigen school of scholengroep heeft veel voordelen. Daarom hebben we het HORIZON programma ontwikkeld, dat bovendien 100% herregistratiewaarde heeft: >>

 

  • Leidingevenden ontwikkelen eenzelfde denk- en werkwijze
  • Casu├»stiek in de training komt uit context van de eigen school
  • Leidinggevenden spreken dezelfde ’taal’
  • Leermomenten reflecteren direct binnen het eigen schoolteam
  • Er ontstaat een sterke onderlinge support binnen de school

TRAINING BINNEN EIGEN SCHOOL OF SCHOLENGROEP

Plata Onderwijsacademie heeft een aantal succesvolle opleidingsprogramma’s om in te zetten als intern traject binnen de eigen school of scholengroep, waarin wordt gewerkt aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, het leren werken in de dynamiek van de continue veranderingsprocessen in het onderwijs en het stimuleren van effectieve communicatie.

100% HERREGISTRATIEWAARDE SRPO

Een 2-tal trajecten is bovendien gecertificeerd voor 100% herregistratiewaarde voor het Schoolleidersregister SRPO. Deze ontwikkelingstrajecten zijn ook voor uw school of scholengroep als intern traject in te zetten:

Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat:
T 071-5234844
E secretariaat@platafoundation.nl